Verhuizingen

Kortom, u gaat verhuizen. Dozen inpakken. Hectiek. Hoe gaat u daarmee om? Wie helpt u bij uw verhuizing? Uw familie is druk, druk, druk. En uw vrienden? Die willen wel, maar zijn helaas slecht ter been.

Herkent u zich hierin? Denk dan eens aan ons. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het verhuizen voor ouderen. Wij helpen u graag. Precies volgens uw wensen. Wij bieden tevens een vertrouwde helpende hand bij de praktische afwikkeling bij overlijden.

Wij verhuizen anders: bejegening met respect

Ons verhuisbedrijf heeft vakbekwame, beschaafde medewerkers, die respect hebben voor de wensen van de klant. Wij kennen de gevoeligheden rond een verhuizing. Gaat u naar een woon- of zorgcentrum? Wij verhuizen door heel het land en zijn goed bekend in de wijde omtrek van de gemeenten Arnhem, Renkum, Ede, Wageningen en Nijmegen. Wij kunnen u daardoor desgewenst adequaat adviseren.

Filipplus verhuisplanner voorheen Pim Jansen verhuist is een gespecialiseerd verhuisbedrijf. We richten ons hoofdzakelijk op het verzorgen van de verhuizingen voor ouderen naar woon- en zorgcentra door geheel Nederland.Filipplus verhuisplanner voorheen Pim Jansen verhuist speciaal
Laarweg 133, 6721 DD Bennekom
Telefoon 0611-195605

info@filipplusverhuisplanner.nl
Disclaimer